Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

LYUKASÓRA PRÓZA


Marczibányi Téri Művelődési Központ

2018. december 11. 19:30

A Lyukasóránál bevezetett szabály szerint csak holt szerzők műveiből lehet idézni, akár három rövid részletet is, majd információkkal körül írva segíteni a helyes megfejtést.

A Lyukasóra c. versidéző-elemző műsor két oszlopos tagja: Szabó T. Anna és Lackfi János új játékot indítanak. A találkozókon a költészet helyett a prózáé, a költők helyett az íróké lesz a főszerep. A meghívott résztvevők elbeszélésekből, kisregényekből, regényekből vagy éppen felnőtt mesékből választott idézetekkel érkeznek és azok íróját fejtik meg együtt a közönség segítségével.

A prózai fejtörő játék a verses Lyukasórához hasonlóan a szépirodalom kevéssé ismert területeire, még felfedezésre váró írók és műveik világába is elkalauzol. Az egyéni elemzések, a sziporkázóan elmés gondolatcserék és viták ezúttal is az irodalmi kávéházak hangulatát idézik.

JANUÁR 17. SZERDA 19.30
LYUKASÓRA PRÓZA

Résztvevők: Lackfi János moderátor, Szabó T. Anna, Dragomán György, Nyáry Krisztián

FEBRUÁR 14. SZERDA 19.30
LYUKASÓRA PRÓZA

Résztvevők: Lackfi János moderátor, Szabó T. Anna, Kis Judit Ágnes, Vörös István

 

Sok szeretettel várjuk az irodalom rajongókat a Lyukasóra Prózára!